ПОВРАЋАЈ СРЕДСТАВА

У случају поврата средстава можете да нас контактирати позивом на број +381 63 500 267 или нам пошаљите емаил на адресу: info@podrumkrneta.rs са Вашим бројем рачуна или отпремнице, Вашим ЈМБГ затим бројем динарског текућег рачуна и називом банке у којој имате отворен наведени рачун.

Након што доставите потребне податке, биће креирана документација која ће Вам са процедуром за повраћај средстава бити прослеђена на емаил адресу коју сте навели приликом креирања поруџбине.

Повраћај средстава се врши искључиво на горе наведени начин, уплатом на динарски текући рачун и не постоји могућност слања новца у готовини путем курирске службе.

У случају враћања производа или повраћаја средстава купцу који је претходно извршио плаћање неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Подрум Крнета је у обавези да повраћај изврши искључиво путем VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања. То значи да ће банка на захтев продавца извршити повраћај средстава на рачун власника картице.

Производ који се враћа, без претходног контакта и договора са запосленима у нашој онлине продавници, који је горе наведен, не можете слати на адресу која је наведена на рачун-отпремници и сви такви пакети ће бити враћени пошиљаоцу о трошку пошиљаоца.