ПЛАЋАЊЕ КАРТИЦАМА

Имате могућност да Вашу поруџбину платите користећи платне картице Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Maestro или Dina. Потребно је да Ваша картица буде одобрена од стране банке издаваоца за онлине, односно Интернет плаћање.

Током процеса наручивања након што одаберете начин плаћања, бићете преусмерени на страницу банке Интеса која је заштићена и сигурна. За овакав начин плаћања је потребно да унесете податке који се налазе на картици: Број картице, Датум истека и CVC2/CVV2 код, које можете прочитати са Ваше картице.

Све информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној форми употребом SSL протокола и PKI система.

Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банца Интеса ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке и ти подаци нису доступни нашем систему.

Напомена: Унос и провера података искључиво се обављају између корисника картице и банке Интеса, а Интернет продавац нема увид у податке који се размењују.

Плаћање у нашој онлине продавници је могуће искључиво у домаћој РСД валути, а уплату можете извршити картицама домаћих и иностраних банака.

Купац који жели да користи услугу онлине плаћања мора да испуни следеће услове:

  1. Само власник платне картице може да изврши плаћање;
  2. Испорука робе је могућа само на адресу коју сте навели у поруџбеници, односно само на територији Републике Србије.