УСЛОВИ ИСПОРУКЕ

Производи купљени преко www.podrumkrneta.rs интернет продавнице испоручујемо на територији Републике Србије у свим местима у којима је могућа испорука од стране курирске службе Пост Експрес.

Подрум Крнета задржава право да закључи уговор с различитим курирским и доставним службама уз услов да квалитет услуге испоруке остане идентичан и одговара уобичајеним стандардима.

 

РОК ИСПОРУКЕ

Од тренутка када путем Ваше маил адресе добијете потврду трансакције, испорука Ваше робе ће бити извршена у року од три радна дана.

Подрум Крнета задржава право да промени уговорени термин испоруке услед околности које су накнадно наступиле или из разлога који су изван контроле Подрума Крнета, те ће у договору с Купцем предложити нов термин испоруке.

Услуга испоруке не врши се недељом и празницима, као ни осталим нерадним данима.

Како би испорука била успешна, молимо Вас да особа која треба да преузме пошиљку, у том периоду буде на наведеној адреси. Курир ће сваку пошиљку покушати да уручи у два наврата. Уобичајена пракса је да уколико Вас курир не пронађе на адреси, да Вас позове на телефон наведен приликом креирања поруџбенице и уговори нови термин испоруке. Уколико Вас и тада не пронађе на адреси, пошиљка ће се вратити у просторије Подрума Крнета.

По пријему пошиљке, контактираћемо Вас како би установили разлог неуручења и договорити се о поновном слању.

Приликом испоруке, веома је битно да особа која преузима пошиљку код себе има важећу личну карту на увид и да је старија од 18 година. Уколико то није случај, пошиљка ће бити враћена у просторије Подрума Крнета.

Одговорности Купца су следеће:

  • Потребно је обезбедити да пунолетна особа буде присутна приликом преузимања производа на адреси испоруке наведеној у наруџбини.
  • Приликом испоруке, Купац је обавезан да провери у каквом је стању паковање те да ли је испоручен тачан број паковања. По извршеној испоруци, Купац је обавезан да потпише потврду о преузимању (доставницу) којом се потврђује: (1) да је наруџбина испоручена, (2) број испоручених паковања и (3) да су производи испоручени без видљивих оштећења паковања, као и да ли је задовољан примљеном услугом.

Ако Купац одбије да потпише потврду о преузимању (доставницу), сматраће се одбијеном.

Приликом преузимања пошиљке молимо Вас да у присуству курира проверите свој пакет. Уколико на њему има видљивих оштећења или ломова, не би требало да преузмете пошиљку. У том случају молимо Вас да нас одмах позовете на број +381 63 500 267 или пошаљете маил са Вашим личним подацима и образложењем због чега нисте примили пакет, на info@podrumkrneta.rs, а ми ћемо Вас упутити у даљу процедуру.

Ако из било ког разлога Купац није био доступан у уговореном термину на адреси испоруке или на телефонском броју који је оставио, Подрум Крнета не преузима одговорност за неиспуњење уговореног/усаглашеног термина испоруке.

Приликом куповине у онлине продавници Купац бира једну једну од опција испоруке. Локацију испоруке није могуће накнадно променити.

 

ЦЕНА ИСПОРУКЕ

За поруџбине испод 7.000 РСД наплаћује поштарина у износу од 500 РСД, док је за поруџбине изнад 7.000 РСД поштарина бесплатна. Испорука на кућну адресу важи само за поруџбине креиране у онлине продавници Подрум Крнета.