USLOVI ISPORUKE

Proizvodi kupljeni preko www.podrumkrneta.rs internet prodavnice isporučujemo na teritoriji Republike Srbije u svim mestima u kojima je moguća isporuka od strane kurirske službe Post Ekspres.

Podrum Krneta zadržava pravo da zaključi ugovor s različitim kurirskim i dostavnim službama uz uslov da kvalitet usluge isporuke ostane identičan i odgovara uobičajenim standardima.

 

ROK ISPORUKE

Od trenutka kada putem Vaše mail adrese dobijete potvrdu transakcije, isporuka Vaše robe će biti izvršena u roku od tri radna dana.

Podrum Krneta zadržava pravo da promeni ugovoreni termin isporuke usled okolnosti koje su naknadno nastupile ili iz razloga koji su izvan kontrole Podruma Krneta, te će u dogovoru s Kupcem predložiti nov termin isporuke.

Usluga isporuke ne vrši se nedeljom i praznicima, kao ni ostalim neradnim danima.

Kako bi isporuka bila uspešna, molimo Vas da osoba koja treba da preuzme pošiljku, u tom periodu bude na navedenoj adresi. Kurir će svaku pošiljku pokušati da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon naveden prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti u prostorije Podruma Krneta.

Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Prilikom isporuke, veoma je bitno da osoba koja preuzima pošiljku kod sebe ima važeću ličnu kartu na uvid i da je starija od 18 godina. Ukoliko to nije slučaj, pošiljka će biti vraćena u prostorije Podruma Krneta.

Odgovornosti Kupca su sledeće:

  • Potrebno je obezbediti da punoletna osoba bude prisutna prilikom preuzimanja proizvoda na adresi isporuke navedenoj u narudžbini.
  • Prilikom isporuke, Kupac je obavezan da proveri u kakvom je stanju pakovanje te da li je isporučen tačan broj pakovanja. Po izvršenoj isporuci, Kupac je obavezan da potpiše potvrdu o preuzimanju (dostavnicu) kojom se potvrđuje: (1) da je narudžbina isporučena, (2) broj isporučenih pakovanja i (3) da su proizvodi isporučeni bez vidljivih oštećenja pakovanja, kao i da li je zadovoljan primljenom uslugom.

Ako Kupac odbije da potpiše potvrdu o preuzimanju (dostavnicu), smatraće se odbijenom.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja ili lomova, ne bi trebalo da preuzmete pošiljku. U tom slučaju molimo Vas da nas odmah pozovete na broj +381 63 500 267 ili pošaljete mail sa Vašim ličnim podacima i obrazloženjem zbog čega niste primili paket, na info@podrumkrneta.rs, a mi ćemo Vas uputiti u dalju proceduru.

Ako iz bilo kog razloga Kupac nije bio dostupan u ugovorenom terminu na adresi isporuke ili na telefonskom broju koji je ostavio, Podrum Krneta ne preuzima odgovornost za neispunjenje ugovorenog/usaglašenog termina isporuke.

Prilikom kupovine u online prodavnici Kupac bira jednu jednu od opcija isporuke. Lokaciju isporuke nije moguće naknadno promeniti.

 

CENA ISPORUKE

Za porudžbine ispod 7.000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 500 RSD, dok je za porudžbine iznad 7.000 RSD poštarina besplatna. Isporuka na kućnu adresu važi samo za porudžbine kreirane u online prodavnici Podrum Krneta.