Добродошли у нашу кућу.
Кућу традиције и квалитета.
Да будемо пријатељи.
Да наздравимо.
Да се погледамо у очи и кажемо “ЖИВЕЛИ”.

КРНЕТА ДЕСТИЛЕРИЈА

Када кажу “ракија” рећи ћете “Крнета”

Да осетимо мирис и укус дедине ракије из које извиру богати зелени воћњаци, традиционални рецепти чувани у тајним шкрињама, врхунски тим стручњака и најлепши плодови које смо пажљиво бирали за вас.

Из жеље да нам увек будете драги гости, за наше ракије одабрали смо најсочније сорте.  Ручно убране плодове са пуно љубави најбољих познавалаца овог племенитог пића у региону, и рецептурама старих мајстора, претворили смо у савршену хармонију укуса којој ћете се увек радо враћати.

Породица је наше највеће благо из кога црпимо најснажнију енергију.

Традиција је оно од чега учимо и чему се увек враћамо. Квалитет је оно чему тежимо и јединица вредности пословања коју познаје наша породична дестилерија.

Врхунским технологијама померамо границе и континуирано иновирамо процесе производње.

Крнета ракија се не пије, она се ужива.
Данас и заувек.

О НАМА

Љубав према природи и бег од свакодневнице у родни крај зеленог Срема, богатог земљом која рађа дивне плодове и најлепше воће, одувек су нас привлачили жељом да спојимо традиционалне и породичне вредности, и покренемо сопствену производњу ракије.

Слушајући мудре приче и учећи тајне ракијског заната, желели смо да будемо део изванредне културе овог племенитог пића која се преноси с’колена на колено, и нашој деци и њиховим нараштајима оставимо неизбрисив траг и непроцењиву вредност која се мери поштовањем традиције, великим радом и уложеним трудом, врхунским квалитетом и љубављу према старом српском обичају печења ракије.

Вођени овом идеологијом, покренули смо породичну дестилерију и отворили ново поглавље у производњи ракије, омиљеном српском бренду.

Не штедећи време, чекали смо нашу бербу.
Желели смо најбоље услове, најквалитетнију опрему и најукусније плодове под својим кровом, као и врхунске стручњаке у нашем тиму. Најзад, дуго сањани сан добио је своју симболику у најлепшим укусима ракије који се не заборављају.

Четири најлепше воћне сорте у малој породичној дестилерији претварају се у најбоље ракије фантастичних укуса у којима уживате данас, и увек.

МИСИЈА

Свака чашица наше воћне ракије испричаће вам причу. Причу која познаје само врхунски квалитет најлепших зрелих плодова у коју су уткане страст, умеће и најбоље технологије.

Желимо да застанете. Зауставите разговор и мисли и пустите чула да вам донесу слике најлепших воћњака и мирисе зрелих дуња, најлепших кајсија, једрих крушака и модрих шљива окупаних Сунцем.

Да осетите квалитет и време које смо провели учећи, желећи да вам понудимо само најбоље.

Поклонићемо вам традицију, умеће и посвећеност у свакој капи наших ракија, а ви ћете нам узвратити поверењем које ће се преносити генерацијама.

ВИЗИЈА

Ношени љубављу према ракијском занату храбро грабимо напред, улажући најбоље од себе, најлепшег воћа, стручности и најсавременије технологије, у сваку кап наше ракије.  Од најбољег желимо још боље и квалитетније.

Циљ коме тежимо је да вам у скорој будућности понудимо премиум ракије које ће бити синоним за јединствену арому и врхунски квалитет, у Србији и свету. Аутентичне у свом карактеру и упечатљивој симбиози укуса, жеља нам је да наше ракије буду ваш први и једини избор јер су по вашој мери и укусу, и поседују све оне првокласне особине које од ракије очекујете, и више од тога.

Желимо да о нашој ракији причате пријатељима, да је са поносом износите пред најмилије, да и тамо далеко изван граница наше земље људи траже нашу ракију као симбол врхунског стандарда и савршене палете укуса која траје дуго.

Верујте, Крнета ракија то заслужује.

О НАШИМ РАКИЈАМА

Најлепше драгуље воћних плодова преточили смо у обећања квалитета, традиције и савремених технологија.

Једиствене у својој хармонији воћа и природних арома којима су обогатиле свој врстан буке, наше ракије са поносом представљају најбоље примерке омиљеног српског пића.

У жељи да вам понудимо свеобухватан доживљај, брижљиво смо мислили о сваком детаљу како би свака кап наше ракије имала причу коју ћете са задовољством пренети другима.