Dobrodošli u našu kuću.
Kuću tradicije i kvaliteta.
Da budemo prijatelji.
Da nazdravimo.
Da se pogledamo u oči i kažemo “ŽIVELI”.

KRNETA DESTILERIJA

Kada kažu “rakija” reći ćete “Krneta”

Da osetimo miris i ukus dedine rakije iz koje izviru bogati zeleni voćnjaci, tradicionalni recepti čuvani u tajnim škrinjama, vrhunski tim stručnjaka i najlepši plodovi koje smo pažljivo birali za vas.

Iz želje da nam uvek budete dragi gosti, za naše rakije odabrali smo najsočnije sorte.  Ručno ubrane plodove sa puno ljubavi najboljih poznavalaca ovog plemenitog pića u regionu, i recepturama starih majstora, pretvorili smo u savršenu harmoniju ukusa kojoj ćete se uvek rado vraćati.

Porodica je naše najveće blago iz koga crpimo najsnažniju energiju.

Tradicija je ono od čega učimo i čemu se uvek vraćamo. Kvalitet je ono čemu težimo i jedinica vrednosti poslovanja koju poznaje naša porodična destilerija.

Vrhunskim tehnologijama pomeramo granice i kontinuirano inoviramo procese proizvodnje.

Krneta rakija se ne pije, ona se uživa.
Danas i zauvek.

O NAMA

Ljubav prema prirodi i beg od svakodnevnice u rodni kraj zelenog Srema, bogatog zemljom koja rađa divne plodove i najlepše voće, oduvek su nas privlačili željom da spojimo tradicionalne i porodične vrednosti, i pokrenemo sopstvenu proizvodnju rakije.

Slušajući mudre priče i učeći tajne rakijskog zanata, želeli smo da budemo deo izvanredne kulture ovog plemenitog pića koja se prenosi s’kolena na koleno, i našoj deci i njihovim naraštajima ostavimo neizbrisiv trag i neprocenjivu vrednost koja se meri poštovanjem tradicije, velikim radom i uloženim trudom, vrhunskim kvalitetom i ljubavlju prema starom srpskom običaju pečenja rakije.

Vođeni ovom ideologijom, pokrenuli smo porodičnu destileriju i otvorili novo poglavlje u proizvodnji rakije, omiljenom srpskom brendu.

Ne štedeći vreme, čekali smo našu berbu.
Želeli smo najbolje uslove, najkvalitetniju opremu i najukusnije plodove pod svojim krovom, kao i vrhunske stručnjake u našem timu. Najzad, dugo sanjani san dobio je svoju simboliku u najlepšim ukusima rakije koji se ne zaboravljaju.

Četiri najlepše voćne sorte u maloj porodičnoj destileriji pretvaraju se u najbolje rakije fantastičnih ukusa u kojima uživate danas, i uvek.

MISIJA

Svaka čašica naše voćne rakije ispričaće vam priču. Priču koja poznaje samo vrhunski kvalitet najlepših zrelih plodova u koju su utkane strast, umeće i najbolje tehnologije.

Želimo da zastanete. Zaustavite razgovor i misli i pustite čula da vam donesu slike najlepših voćnjaka i mirise zrelih dunja, najlepših kajsija, jedrih krušaka i modrih šljiva okupanih Suncem.

Da osetite kvalitet i vreme koje smo proveli učeći, želeći da vam ponudimo samo najbolje.

Poklonićemo vam tradiciju, umeće i posvećenost u svakoj kapi naših rakija, a vi ćete nam uzvratiti poverenjem koje će se prenositi generacijama.

VIZIJA

Nošeni ljubavlju prema rakijskom zanatu hrabro grabimo napred, ulažući najbolje od sebe, najlepšeg voća, stručnosti i najsavremenije tehnologije, u svaku kap naše rakije.  Od najboljeg želimo još bolje i kvalitetnije.

Cilj kome težimo je da vam u skoroj budućnosti ponudimo premium rakije koje će biti sinonim za jedinstvenu aromu i vrhunski kvalitet, u Srbiji i svetu. Autentične u svom karakteru i upečatljivoj simbiozi ukusa, želja nam je da naše rakije budu vaš prvi i jedini izbor jer su po vašoj meri i ukusu, i poseduju sve one prvoklasne osobine koje od rakije očekujete, i više od toga.

Želimo da o našoj rakiji pričate prijateljima, da je sa ponosom iznosite pred najmilije, da i tamo daleko izvan granica naše zemlje ljudi traže našu rakiju kao simbol vrhunskog standarda i savršene palete ukusa koja traje dugo.

Verujte, Krneta rakija to zaslužuje.

O NAŠIM RAKIJAMA

Najlepše dragulje voćnih plodova pretočili smo u obećanja kvaliteta, tradicije i savremenih tehnologija.

Jedistvene u svojoj harmoniji voća i prirodnih aroma kojima su obogatile svoj vrstan buke, naše rakije sa ponosom predstavljaju najbolje primerke omiljenog srpskog pića.

U želji da vam ponudimo sveobuhvatan doživljaj, brižljivo smo mislili o svakom detalju kako bi svaka kap naše rakije imala priču koju ćete sa zadovoljstvom preneti drugima.